Architectuur

De kunst van architectuur zit voor ons in het verheffen van functionaliteit en optimalisatie naar schoonheid in haar context. Geen kunst om de kunst maar een passende expressie binnen het decor van de openbare ruimte. Een gebouw, vormgegeven in een optimaal proces waarbij wij verder ontwerpen en bouwen met al onze kennis en ervaring.

Kaders scheppen vrijheid. Voor ons begint goede architectuur met het ontwerp van alle onderdelen van het gebouw die er moeten komen om de beste business case te realiseren. De data van de fysieke locatie, het maximaal haalbare programma, de gewenste en verplichte prestaties van het gebouw vormen ons uitgangspunt. Ons gevalideerde ontwerp voor een efficiënt gebouw vormt de basis voor uw optimale business case en het verdere ontwerp in architectuur en techniek.

Techniek

De bouwkundige engineering, coördinatie en technische uitwerking in een BIM model vormen al ruim een decennium de kern van HFB. Vol enthousiasme bouwen we dagelijks verder aan het fundament van honderden projecten van elke denkbare functie, op ieder schaalniveau.

Productie

Als niche binnen een specialistisch bureau houden we ons al jaren bezig met de letterlijke vertaling van onze modellen naar de productie van elementen in fabrieken. Prefab beton, houtskelet bouw, kozijnen, prefab woningen, prefab appartementen. Van het model, via de productie naar de bouw.