HFB en Voorbij Prefab ondertekenen samenwerking

Een kijkje in de toekomst? Dat kan bij Voorbij Prefab Beton, de fabriek waar robots betonnen elementen produceren op basis van virtuele modellen. Voorbij is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. We zijn dan ook bijzonder trots op onze partnerschap met deze innovatieve TBI-telg en nog trotser dat we dagelijks meewerken aan het productieproces van de fabriek.

Onze rol binnen Voorbij ligt uiteraard binnen de BIM-omgeving. HFB maakt de modellen productie gereed waarbij we doorgaand blijven innoveren. Inmiddels zijn we zo ver dat we de juiste modellen kunnen genereren in plaats van modelleren. Het werk wat we doen bij Voorbij is een directe vertaling van onze strategische ambities.

 

hfb-prefab-608

 

Het maken van modellen is één, maar de concrete meerwaarde ligt in het gebruik van deze modellen. In calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en beheer & onderhoud hebben we samen met al onze partners al de nodige stappen gezet samen. Kijkend naar de toepassingen van BIM ligt er nog een enorme kans bij productie. Hierin hebben we samen met Voorbij een van de eerste concrete voorbeelden ter wereld neer gezet. We hopen nog een lange tijd onderdeel te zijn van de Voorbij familie en samen nog vele mooie projecten te maken.