HFB reist af naar Berlijn

Berlijn, Autodesk en een zaal gevuld met 500 geïnteresseerden. 19 mei 2016 was voor Rob van Dorp (directeur HFB) en Sharif Ben Chamach (adjunct directeur HFB) zeker geen dag als ieder ander.

Eerder dit jaar werden we uitgenodigd door onze partner Autodesk met de vraag om een presentatie te geven tijdens hun ‘One Team Extension Conference Europe’ (OTx) in Berlijn. Een jaarlijkse meeting voor Autodesk’s partners van uiteenlopende branches met inspirerende visies, break out sessions en success story’s. Het evenement wordt jaarlijks door 2500 professionals vanuit heel Europa bezocht.

 

presentatie-hfb-berlijn-608

 

Uiteraard wilden we dat! Een prachtig podium om te belichten hoe HFB zijn partners ondersteunt en begeleidt. Nerveus, of gewoon gezonde spanning? We staan voor een zaal die tot de laatste plek bezet is. En ons eigen verhaal: hoe HFB techniek, processen en de menselijke factor verbindt. Het bleek voor Autodesk een bijzonder verhaal: de verzoeken zijn binnen om ook in Rusland, Zweden, UK, Frankrijk, Duitsland en in Boston USA te komen presenteren. 20 september is Autodesk Boston aan de beurt. Te gek natuurlijk.